Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Μια δημόσια συγγνώμη Δήμαρχε κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Tην Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 γύρω στις 9 το βράδυ και ενώ η θερμοκρασία έδειχνε στους -7 με πολύ δυνατό αέρα και σκληρό κρύο ενημερωθήκαμε από τα social media (Βlogs,sites) ότι τα
σχολεία στον Δήμο Αμυνταίου με απόφαση Δημάρχου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.
    Την ίδια στιγμή η αντίστοιχη απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας για τα σχολεία της περιοχής του ήταν να είναι κλειστά.
    Καθηγητές και δάσκαλοι όπως ενημερώθηκα ξεκίνησαν από τις 7-7.30 για να έρθουν από Φλώρινα,Καστοριά,Κοζάνη και Έδεσσα στα σχολεία του Δήμου μας.
    Γονείς και μαθητές ετοιμάστηκαν για να προσέλθουν στο σχολείο.Μάλιστα πολλοί μαθητές ενημερώθηκα ότι βρισκόντουσαν ήδη στις στάσεις λεωφορείων.
    Δεν ήταν ενημερωμένοι αλλά και ούτε υποχρεωμένοι να ανοίξουν τα social media στις 8.15 το πρωί όταν και ως δια μαγείας η απόφαση άλλαξε.Με απόφαση Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα παραμείνουν κλειστά.
    Όλοι σχεδόν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είχαν προσέλθει στα σχολεία τους.Όλοι οι γονείς που έχουν μικρά παιδιά-μαθητές αλλά και μαθητές μεγαλύτερων τάξεων κατέφθαναν στα αντίστοιχα σχολεία τους και εκεί ενημερώνονταν για την αλλαγή της απόφασης του Δημάρχου.
    Μια συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορεί να ζητήσει ο κ.Θεοδωρίδης από μαθητές, γονείς, δασκάλους και καθηγητές για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.-


                                                                                             Ιορδάνης Ζ. Μπάντης

                                                                                                          Γονιός

                                                                                   Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου

4 σχόλια:

  1. Τα σχολεια Ντανη μου που ειναι Δημοσιες Υπηρεσιες πρεπει ναναι -οπως κι ολες οι Δημοσιες Υπηρεσιες-παντα ανοικτα ασχετως καιρου.Τα παιδια με ευθυνη των γονιων τους ειτε προσερχονται ειτε οχι στη βαρυχειμωνια στο σχολειο το οποιο δε θα προσμετρα απουσιες αυτες τις μερες .Δεν βρισκεται η Ελλαδα στην Αρκτικη ζωνη..Λιγη ψυχραιμια δε βλαπτει..Οι περισοτερο ανεπτυγμενοι λαοι ζουνε βορειοτερα απο εμας..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αναπτυγμενοι λαοι ..απλα ειναι πιο ψυχραιμοι απο μας ..και δεν λαικιζουν φτηνιαρικα..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΧΟΜΠΙ ,ΟΛΟΙ ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ?ΕΛΕΟΣ....ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ BLOGS.ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.

      Διαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.