Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση του Δ.Σ του Αμύντα Αμυνταίου σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας με τίτλο:» Ή κερδίζετε ή παραιτείστε»

Ο lexovitis δημοσίευσε σήμερα επιστολή η οποία φέρει υπογραφή «Ανεξάρτητη Κίνηση Φίλων Αμύντα» και αναφέρεται στη αυριανή αναμέτρηση των  τοπικών γυναικείων ομάδων  Α1 χάντμπολ Αμύντα
Αμυνταίου και Φιλώτα Π.Α.Σ.. Στην επιστολή μεταξύ άλλων οι συντάκτες του κειμένου γράφουν «…οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών στο γήπεδο και να στηρίξουμε τις προσπάθειες για νίκη απέναντι στην συνοικιακή ομάδα του Φιλώτα, δίνοντας ακόμα ένα μάθημα στους υπονομευτές μας».
Επειδή η φράση αυτή δημιούργησε προβληματισμό μεταξύ των δύο ομάδων και κυρίως για να μη χρησιμοποιηθεί  το δημοσίευμα ως άλλοθι για οτιδήποτε, η ιστοσελίδα μας διέγραψε  την επιστολή τονίζοντας ότι:
·        Το δημοσίευμα δεν απηχεί τις απόψεις της ιστοσελίδας μας και
·        Πρόθεσή μας ήταν να ακουστούν και άλλες φωνές πέραν των διοικήσεων και όχι να δυναμιτιστεί το κλίμα ενόψει του αγώνα.
Σε συνέχεια λοιπόν των παραπάνω σας παραθέτουμε σχετική επιστολή  του Δ.Σ. του Αμύντα:

Σχετικά με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα τοπικά blogs και υπογράφεται από την  αυτοαποκαλούμενη «Ανεξάρτητη Κίνηση Φίλων Αμύντα», η διοίκηση του Συλλόγου “Αμύντας Αμυνταίου”, το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες της ομάδας, δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και τη συγκεκριμένη «κίνηση». Δεν υιοθετούμε, επ’ ουδενί, χαρακτηρισμούς και υποτιμητικά σχόλια προς την ομάδα Π.Α.Σ. Φιλώτα. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια πόλωσης του κλίματος ή δημιουργίας εντυπώσεων με στρεβλούς τρόπους. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και αγωνιζόμαστε, εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου, για όλες εκείνες τις αρχές που ο Σύλλογός μας πρεσβεύει για χρόνια.
Καλούμε στο γήπεδο τους πραγματικούς φίλους της ομάδας, που είναι κοντά μας στα εύκολα και τα δύσκολα, και απομονώνουμε συμπεριφορές και προσπάθειες που δημιουργούν οξύνσεις και αντιπαραθέσεις.-

Με τιμή

ΔΣ Αμύντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.