Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζεται ο αποχιονισμός των δρόμων στην πόλη της Φλώρινας

Συνεχίζεται ο αποχιονισμός των δρόμων στην πόλη της Φλώρινας. Μετά τον καθαρισμό στη Δημοτική αγορά, τον καθαρισμό Τοπικών Κοινοτήτων που είχαν μεγάλη ποσότητα χιονιού, καθώς και των
σχολικών αυλών του Δήμου Φλώρινας, στις οποίες δόθηκε προτεραιότητα, ακολούθησε ο καθαρισμός των κεντρικών δρόμων της πόλης της Φλώρινας.

Έτσι, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ξεκίνησε ο καθαρισμός του πεζόδρομου της πόλης της Φλώρινας, όπου συνεργεία του Δήμου, απομάκρυναν το χιόνι με τη βοήθεια φορτηγών.
Οι ποσότητες του χιονιού, οι οποίες έπεσαν με την τελευταία χιονόπτωση ήταν πολύ μεγάλες, με αποτέλεσμα τη συσσώρευσή του σε μεγάλους όγκους. Να σημειωθεί, ότι οι δρόμοι είχαν ήδη καθαριστεί με τις προηγούμενες χιονοπτώσεις, όμως καλύφθηκαν ξανά με χιόνι.

Τα συνεργεία του Δήμου Φλώρινας, μαζί με τους επιβλέποντες μηχανικούς, όλο αυτό το διάστημα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον καθαρισμό των οδικών δικτύων στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας (δηλαδή των τεσσάρων πρώην Δήμων Φλώρινας, Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών), με τον στόλο τον οποίο διαθέτουν. Παρά την μεγάλη χιονόπτωση δεν έμεινε κανένας δρόμος αποκλεισμένος και δεν κινδύνευσε με αποκλεισμό κανείς πολίτης, ούτε υπήρξαν απώλειες σε ζωικό κεφάλαιο.
Τις εργασίες καθαρισμού επέβλεψε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος είπε: «Με τη συνδρομή των έως τώρα μετεωρολογικών δελτίων, όπου δεν αναμένεται μεγάλη χιονόπτωση για την περιοχή μας, ξεκινήσαμε τον καθαρισμό της πόλης από τον πεζόδρομο της πόλης, και θα συνεχίσουμε και στους υπόλοιπους δρόμους, όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση χιονιού».
Να σημειωθεί, πως όποιος κάτοικος του Δήμου Φλώρινας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2385024637, ώστε να υπάρξει καταγραφή και αντιμετώπιση του προβλήματός του.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.