Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Που βρίσκεται ο Λάκης;

Ανησύχησε άραγε κανείς αυτές τις μέρες για την …εξαφάνιση του ΛΑΚΗ από την επικαιρότητα; Σκέφτηκε κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  είχε γενέθλια και τα γιόρτασε χωρίς το Λάκη;
Είναι δυνατόν να ζουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς να βλέπουν το Λάκη; Πού βρίσκεται λοιπόν ο Λάκης;
          Όσο κι αν ψάξετε δε θα τον βρείτε. Τα σαλιγκάρια, όταν βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις, εξαφανίζονται, Κρύβονται επιμελώς και ναρκώνονται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα μου πείτε ότι τα σαλιγκάρια και ο Λάκης έχουν κάποιες διαφορές. Συμφωνώ απόλυτα. Τα σαλιγκάρια έχουν αυτή την κόσμια συμπεριφορά επειδή έτσι είναι φτιαγμένα από τη φύση τους. Μη συγκρίνουμε λοιπόν το Λάκη με τα αξιοπρεπέστατα σαλιγκάρια.
          Ρωτώντας από δω κι από κει, ψάχνοντας σε λαγούμια και σε κρυφές καστροπολιτείες, ανεβαίνοντας σε πανύψηλες κορφές συνάντησα πολλούς ανθρώπους, συνάντησα πολλούς αετούς, συνάντησα πολλά πλάσματα του Θεού αλλά το Λάκη δεν τον βρήκα.
          Πήρα τηλέφωνο και στα κεντρικά Γραφεία του Σύριζα στην Κουμουνδούρου και τους ρώτησα μήπως αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω για το χαϊδεμένο παιδάκι τους αλλά μου απάντησαν κι αυτοί αρνητικά.
          Πήγα σε μάγισσες και σε χαρτορίχτρες, για να βρω κάποια άκρη του νήματος αλλά κι εκεί η δουλειά αποδείχτηκε τζίφος.
          Τελικά ο Λάκης εξαφανίστηκε. Στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν υπάρχει. Απευθύνθηκα τέλος στην καινούργια ηγεσία του F.B.I. που διόρισε ο νέος πρόεδρος των Ενωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Ντόναλντ Τράμπ. Μου απάντησαν ότι θα το ψάξουν το πράγμα κι όταν έχουν κάποια νέα θα με ενημερώσουν άμεσα!
          Το θέμα είναι ότι και τα μέσα ενημέρωσης παίζουν ένα ρόλο πολύ αρνητικό στο θέμα αυτό. Δεν είναι δυνατόν, όταν ο Λάκης εκθειάζει την Αριστερά των Τσίπρα Καμένου και κατακεραυνώνει την επάρατη δεξιά, να τον παίζεις συνέχεια και να τον προβάλλεις με ρυθμούς πολυβόλου και τώρα που ο Λάκης βρίσκεται σε χειμερία νάρκη να τον κρύβεις επιμελώς και να μην του ασκείς κάποια κριτική!
          Θα μπορούσα να γράψω πολλά για το φαινόμενο «Λάκης» και για την άθλια συμπεριφορά του, απέναντι σ’ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι Ελλήνων πολιτών. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την άθλια συμπεριφορά του Λάκη απέναντι στην αξιοπρεπέστατη ηθοποιό Μιμή Ντενίση αλλά, στην ουσία, δε θέλω να ρίξω το επίπεδό μου.
          Για το λόγο αυτό σταματάω εδώ και ξαναρωτώ όλους σας. ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ;                                         
                                                  ΤΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                                             ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.