Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Αυθαίρετες , επιπόλαιες, και πέρα από κάθε λογική ενέργειες του Δημάρχου χαρακτηρίζει την παραχώρηση του παλαιού 1ου δημ. σχολείου στο Υπουργείο Πολιτισμού ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημ. Σ/λιο Αμυνταίου

Σε συνέχεια του  δελτίου τύπου που εκδώσαμε για να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις αυθαίρετες, επιπόλαιες,
και πέρα από κάθε λογική ενέργειες  του Δημάρχου να χαρίσει στο Υπουργείο Πολιτισμού το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ για να χρησιμοποιηθεί ως μουσείο θα θέλαμε να απευθύνουμε κάποιους προβληματισμούς  δικούς μας αλλά πιστεύουμε και των συμπολιτών μας και θέλουμε τον Δήμαρχο να απαντήσει όπως:
    - Η απόφαση στο Δημοτικό συμβούλιο πάρθηκε ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία και μάλιστα με πολλούς δημοτικούς  συμβούλους που ανήκουν στην παράταξή σας να μην την ψηφίζουν, εγείροντας πολύ σοβαρές και σωστές επιφυλάξεις . Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανατρέχοντας στα πρακτικά   ήταν 12-11 κατά της παραχώρησης , χρειάσθηκε μόλις το αντιληφθήκατε να ξανά μετρήσετε και να αναγκάσετε τους συμβούλους να πειθαρχήσουν. Είναι κ. πρόεδρε του Δημ. Συμβουλίου νόμιμο?

    - Εξετάσατε κ. Δήμαρχε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί άλλο κτίριο ή οικόπεδο (όχι φυσικά δωρεάν ) για τον σκοπό αυτόν , όπως σας προτείναμε και στο δημ . συμβούλιο?

    - Υπάρχει ή δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας επιπλέον χώρων για την καλύτερη και αποδοτικότερη εργασία των υπηρεσιών    και υπαλλήλων του δήμου?

     - Είναι  το 1ο Δημοτικό σχολείο (παλαιό) το καταλληλότερο κτίριο για ΕΝΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  όπου εκτός των άλλων θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό και τους συνδημότες μας?

     - ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

Γι αυτό Δήμαρχε σου συνιστούμε να εγκαταλείψεις αυτή την αδιάλλακτη πολιτική σου, συζήτησε με τον κόσμο, μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος όπως με το γήπεδο του Αμυνταίου (12 χρόνια ανενεργό το κράτησες ), άκουσε τους συμβούλους σου και μην κρατάς άλλο σε ομηρία αυτή την πόλη.-      

                                                                -Ο-
                                 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡIΖOΝΤΩΝ


                                       ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Εχ βρε! Ενα καλο ειπε να κανει ο μουφας κ φαγωθηκατε. Αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.