Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Τ.Κ. Ξινού Νερού με θέμα την ενημέρωση των κατοίκων για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής αναψυκτικών (ΒΙΝΤΕΟ)



Με την «ηχηρή απουσία» της δημοτικής Αρχής του δήμου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Ιουλίου 2017, στο κοινοτικό κατάστημα της Τ.Κ. Ξινού Νερού
η λαϊκή συνέλευση, που οργάνωσε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Χαράλαμπος Κουκουλάς, με θέμα την ενημέρωση των κατοίκων για την νέα επένδυση που θέλει να πραγματοποιήσει ο επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στην αρχή της εισήγησής του ανέγνωσε επιστολή του δημάρχου Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη,  σύμφωνα με την οποία, ζητούνταν την αναβολή της συνέλευσης μέχρις ότου οριστικοποιηθεί το καθεστώς και οι προϋποθέσεις ύπαρξης της εταιρείας «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ – ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ». Στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην δήμαρχο Αμυνταίου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το θέμα της κατασκευής του νέου εργοστασίου, παραγωγής εμφιαλωμένου ξινού νερού και αναψυκτικών στον ομώνυμο οικισμό, ύστερα από πληροφορίες που φέρουν τον επιχειρηματία να έχει στην κατοχή του το 60% των μετοχών  της ως άνω εταιρίας, η οποία ιδρύθηκε το έτος 2009, επί δημαρχίας Κώστα Θεοδωρίδη.
Ο κ. Ιωσηφίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και δήλωσε με έμφαση πως:
· θέλει να επενδύσει στην περιοχή
· το προσωπικό που θα προσληφθεί θα αποτελείται από κατοίκους του χωριού και πως
· εάν δεν θέλουν οι κάτοικοι δεν θα την πραγματοποιήσει.
Στη συνέχεια παρατέθηκαν οι απόψεις και απορίες δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας καθώς και κατοίκων του Ξινού Νερού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εκτεταμένα αποσπάσματα από την συνέλευση.- 


2 σχόλια:

  1. Άλλο ένα παιχνιδάκι,άλλη μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.Πως είναι δυνατόν αυτή η "λεόντια σύμβαση",αυτή η βλαβερή για τα συμφέροντα του δήμου σύμβαση,όπως την είχαν όλοι αυτοί χαρακτηρίσει,να είναι σήμερα για τον συμφέρον της επιχείρησης;Πως είναι δυνατόν να λέει η σύμβαση για 19 άτομα προσωπικό και λέει ότι θα την τηρήσει,σήμερα να γίνονται πολύ περισσότεροι (150 περίπου);Πως είναι δυνατόν χωρίς,όπως ακούμε,να έχει υποβληθεί αίτημα να γίνετε συγκέντρωση ενημέρωσης;Μήπως όλοι αυτοί πρεσβεύουν κάποιων άλλων συμφέροντα;Μήπως βλέπουν ότι πάει επιτέλους καλά η επιχειρήση και θέλουν να κερδοσκοπήσουν;Απορώ πως είναι δυνατόν οι Ξινονερίτες να θέλουν πάλι περιπέτειες για το εργοστάσιο.Ας μην ξεχνάνε ότι ο Θεοδωρίδης στην τότε θητεία του ως δήμαρχος το εξυγείανε πληρώνοντας 110.000.000 δραχμές απο το ταμείο του δήμου και έτσι όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη από το εργαστάσιο.Ας μας πούνε όλι αυτοί που είναι τα χρήματα από τον Τσάνταλη;Θέλει σκέψη και σύννεση από τους Ξινονερίτες.Αφήστε τον βλάχο και την πολιτική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα οταν μιλανε τα παπαγαλακια του Μακη, για..150 θεσεις εργασιας θαχουν κατα νου το εργοστα??σιο της COCA COLA στην Ατλαντα των ΗΠΑ.Εκει που βρισκτεται η μητρικη της COCA COLA..Aσ ρωτησουν το αντιστοιχο της Βορειας Ελλαδας..ποσους εγαζομενους εχει..Ξαναγυριζουμε χρονια πισω..οταν πολιτευταδες της συμφορας ταζαν..γεφυρια σε ανυπαρκτα ποταμια..Δε μας σωζει τιποτε αν δε συνηλθαμε απ το στραπατσο που φαγαμε ολοι τα τελευταια 8 χρονια..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.