Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Άρνηση παραχώρησης αίθουσας στη Δημοτική Επιχείρηση Ξινού Νερού

Είναι γνωστές λίγο πολύ οι εξελίξεις με την επένδυση για καινούριο εργοστάσιο στο Ξινό Νερό, που αφορούν την πώληση των
μετοχών της Μαλαματίνα στον Μάκη Ιωσηφίδη και την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει μία τεράστια επένδυση, που θα απογειώσει τις πωλήσεις και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας.
Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει και η μονομετοχική Δημοτική Επιχείρηση κατά 40%, οπότε στην ουσία μιλάμε για μία επιχείρηση δημοτικών συμφερόντων.
Στη Γενική Συνέλευση αυτής της επιχείρησης ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του Ξινού Νερού, με την αιτιολογία ότι πρόκειται για ιδιώτη!
Θέλω να δηλώσω με κάθε σαφήνεια ότι η αίθουσα διατίθεται με απόφαση του εκάστοτε Προέδρου του Ξινού Νερού και μάλιστα διατίθεται σε όλους. Όταν λέμε σε όλους αναφέρομαι μέχρι και στον κάθε ιδιώτη που θέλει να κάνει μνημόσυνο!
Το να διατίθεται η αίθουσα για μνημόσυνα και να μην διατεθεί σε μία εταιρία δημοτικών συμφερόντων αποτελεί εκτροπή από την κοινή λογική! Αυτοί οι ακροβατισμοί με την κοινή λογική δεν μπορούν παρά να είναι αποτέλεσμα εμμονής και οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Η άσκηση πολιτικής με όρους προσωπικής αντιπαράθεσης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν αφορά την καταστροφή αυτού που ασκεί την πολιτική, αλλά ενός ολόκληρου χωριού που έχει εναποθέσει ελπίδες σε αυτό το εργοστάσιο για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μην αναγκαστούν τα παιδιά μας να ξενιτευτούν.-

Με εκτίμηση

Νικόλαος Χάσος
πρώην Πρόεδρος Τ.Κ. Ξινού Νερού
πρώην Αντιπρόεδρος της "Ξινό Νερό"

5 σχόλια:

  1. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν...τα βατράχια. Φίλοι Ξινονερίτες μην πέφτετε στην παγίδα. Κοιτάξτε το συμφέρον της επιχείρησης και μόνο.
    Ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε ο κ.Χάσος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Ξινό Νερό;Όλοι γνωρίζουμε ότι το μόνο ενδιαφέρον που έχει είναι η προσωπική του προβολή με οποιοδήποτε κόστος των γενικότερων συμφερόντων.Ακόμη και την εκ νέου συμμετοχή του στην εκκλησιαστική επιτροπή κατάφερε με γλυψίματα και παρακάλια.Πρόσεχε κ.Χάσο τις κινήσεις και ενέργειές σου και γίνε επιτέλους περισσότερο σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε 5:54 έχετε πρόβλημα. Όποιος ενδιαφέρετε για τον τόπο του και είναι αντίθετος της ιδεολογίας σου δεν είναι σοβαρός; Μήπως είσαι με τα βουβάλια;
      Ο νοικοκύρης.

      Διαγραφή
  3. Φίλε "νοικοκύρη",ποτέ δεν θα ήμουν αντίθετος με το πραγματικό ενδιαφέρον για την βελτίωση-καλυτέρευση των συνθηκών και μάλιστα των εργασιακών για τον τόπο μου.Αντίθετος είμαι με τον κεροσκοπισμό,την εκμετάλλευση,την προσωπική προβολή και ότι κάνει κακό στον τόπο μου και τους κατοίκους.Ούτε φυσικά είναι θέμα ιδεολογίας,διότι δεν χωράνε σε τέτοιου είδους θέματα ιδεολογίες.Ο συγκεκριμένος όμως,είναι ένα θέμα για το Ξινό Νερό και αν ρωτήσεις τους γεροντότερους θα σου πούν ότι έκανε μόνο κακό,βλέπε όδοσφαιρικό σύλλογο Ξινού Νερού,ρώτα και θα μάθεις περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενω εσυ ανωνυμε 6:19 που εχεις μονοπωλησει το πραγματικο ενδιαφερον για το χωριο μας (αν εισαι Ξινονεριτης) το μονο που κανεις ειναι να βριζεις εμπαθως τον Χασο. Ουτε καν αποψη δεν εκφερεις, μονο βριζεις οσους λενε την αποψη τους. Μαλλον μονο εμπαθεια και κακια βγαζεις χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.