Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστίες του Συλλόγου Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Αετού δήμου Αμυνταίου

   
ΣΤΟ 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΕΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ¨ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ¨ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 2ΗΣ Ε.Π. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.
 ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ..
 Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥΔΗ  ΑΡΧΙΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ  ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΩΒΗ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΩΝ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.-

ΜΕ ΤΙΜΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 6/ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΕΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.