Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου Νίκος Παπαχρήστου για το εκθετήριο του Μακεδονικού Αγώνα στην Τ.Κ. Πετρών

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των  110  χρόνων από το πέρας του Μακεδονικού Αγώνα θεωρούμε χρέος μας,  ως ελάχιστο
φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι  , μαζί με τα χρόνια πολλά , να συγχαρούμε όλους τους πρωτεργάτες και συντελεστές  της ίδρυσης του εκθετηρίου Μακεδονικού Αγώνα στο δημοτικό σχολείο Πετρών και κυρίως τον πρόεδρο της Παμμακεδονικής  Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα  Ελλάδας - Αυσραλίας  κ, Μ Χρυσανθόπουλο και τους συνεργάτες του.
    Η τεράστιας σημασίας πράξη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία καθότι , σε μια περίοδο που οι κυβερνώντες  ξεπουλούν κάθε τι εθνικό, που όπως ανέφερα οι πρόγονοι  μας έδωσαν την ζωή τους για να μας τα παραδώσουν σε εμάς , ελεύθερα.
     Τέλος ευχόμαστε η ενέργεια αυτή να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τις μεθεπόμενες ενέργειες μας και έναν επισκέψιμο χώρο τόσο από τα σχολεία όσο και από τον κόσμο για να μας θυμίζει και να μας τονίζει ότι η ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ δεν είναι μόνο Ελληνική Αλλά ΕΙΝΑΙ  Η ΙΔΙΑ Η  ΕΛΛΑΔΑ
                                                                                        -Ο-
                                                          ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

                                                                 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. Κατά την γερμανική κατοχή είχαμε δοσίλογους που πρόδιδαν για να σώσουν την ζωή τους ή να πλουτίσουν. Σήμερα οι απόγονοι αυτών είναι δοσίλογοι χαρίζοντας την Μακεδονία τις "γκρίζες ζώνες" τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς.
    Ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερδεβεις σκοπιμα την ιστορια κυριε νοικοκυρη..Οι Γερμανοτσολιαδες ,οι κουκουλοφοροι,οι Κουισλινγκ της κατοχης, δεν ηταν Αριστεροι..Αλλου ψαξε για ..δοσιλογους.Εκτος αν θεωρεις τους ΕΑΜιτες...Γερμανο-Βουλγαρους..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.