Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Συνεδρίασε την 13 Νοεμβρίου 2018 το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας


 Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη
Βοσκόπουλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018. Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με δεκαεννιά  θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
-        «Λήψη απόφασης για την τεκμηρίωση της αδυναμίας εκτέλεσης με ιδία μέσα του Δήμου των υπηρεσιών καθαρισμού Δημοτικών Κτιρίων Δήμου Φλώρινας για τις Δημοτικές Ενότητες, Φλώρινας, Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισε ο κ. Τορλαχίδης.
-        «Ακύρωση της με αριθμ. 242/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας σχετικά με τον καθορισμό ειδικοτήτων για πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού έτους 2018 με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 36/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 2/2015 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Σχολείου Καυκάσου στο ΝΠΙΔ ¨Επιμένουμε Ελλάδα¨ και εκ νέου παραχώρηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για ένα έτος», με εισηγήτρια την  κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.
-        «Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.
-        «Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.
-        «Έγκριση της υπ. αριθμ. 115/2018 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σχετικά με την Θ΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Ελένης Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου και Τορλαχίδης.
-        «Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στον Δήμο Φλώρινας και ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας και τις επιπλέον Υπηρεσίες», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Εκμίσθωση για υλοτομία της συστάδας 2α δάσους Παρορίου», με εισηγητή τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
-        «Τροποποίηση πίνακα υλοτομίας Διαχειριστικής Μελέτης δασοκτήματος Κλαδοράχης», με εισηγητή τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
-        «Έγκριση απομάκρυνσης επικίνδυνης βλάστησης περιμετρικά του π. ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ», με εισηγητή τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
-        «Ψήφιση κανονισμού χρέωσης και επιβολής προστίμων αυτεπάγγελτου καθαρισμού ιδιωτικών οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων Δήμου Φλώρινας» (σχετ. οι υπ΄ αριθμ. 40/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και 224/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας), με εισηγητή τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος  Δήμου Φλώρινας.
-        «Ορισμός του τρόπου εκτέλεσης έργου», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημήτριου Παπαναστασίου, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.
-        «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 69/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας, η οποία αφορά στην τρίτη τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Ευαγγέλου, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης και Παπασωτηρίου.
-        «Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Κων/νο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου και Τορλαχίδης.
-        «Καταβολή έκτακτης επιχορήγησης ποσού 24.800,00 € του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το έτος  2018», με εισηγητή τον κ. Κων/νο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
-        «Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής και ορισμός του ταμία για την είσπραξή της από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων», με εισηγητή τον κ. Κων/νο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

-        «Συνδιοργάνωση παράστασης με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, στις 24 Νοεμβρίου 2018», με εισηγητή τον  κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Ένταξη του Δήμου Φλώρινας στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (WHO Hellenic Healthy Cities Network). Εγκριση Καταστατικού, ορισμός εκπροσώπων και Συντονιστικής Επιτροπής», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.