Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Αμύνταιο: Η συνέντευξη τύπου για τους αγώνες του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ Γυναικών 2019 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν  χθες το απόγευμα, 22 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου

Αμυνταίου, οι διοργανωτές των αγώνων του 3ου προκριματικού  ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ  Γυναικών 2019, οι οποίοι θα διεξαχθούν από 23 -25 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου ( Δ.Α.Κ.).
Πρώτος έλαβε τον λόγο ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη της Ελληνικής αποστολής στη γενέτειρα του χάντμπολ. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της διοίκησης της ΟΧΕ, στην ανακαίνιση του Δ.Α.Κ. και κάλεσε όλους του φιλάθλους της περιοχής να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Ο γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης δήλωσε πως οι προσεχείς αγώνες αφιερώνονται στην περιβαλλοντική οργάνωση  ΑΡΚΡΟΥΡΟΣ, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν , ώστε να διεξαχθούν στο Αμύνταιο οι αγώνες και ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο προϊστάμενος  επικοινωνίας του  Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Καμαριάδης τόνισε ότι η ΔΕΗ στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες, όπως είναι οι αυριανοί (Σ.Σ. σημερινοί) αγώνες  καθώς και την ευαισθησία της επιχείρησης σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού, παιδείας, υγείας και αθλητισμού.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Βλαχόπουλος, καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του  τις αποστολές στην γενέτειρα του χάντμπολ, έπλεξε το εγκώμιο των χορηγών, όπως η ΔΕΗ και ο δήμος Αμυνταίου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα. 
Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ Γιάννης Στρατάκης, ευχαρίστησε την διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία αποδέχθηκε και στήριξε την πρόταση για την διεξαγωγή των αγώνων του Αμυνταίου μαζί με την καθοριστική στήριξη του δημάρχου Κώστα Θεοδωρίδη και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να έλθουν για να απολαύσουν τους αγώνες.
Η εκπρόσωπος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ Άννα Γκάτσιου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών χάντμπολ Μενέλαος Δανήλος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στη γενέτειρα του χάντμπολ και αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας.
Η εκπρόσωπος των παικτριών Ελισάβετ Μάστακα  δήλωσε ότι θα τα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για ένα καλό αποτέλεσμα και κάλεσε τον λαό του Αμυνταίου και της γύρω περιοχής να έλθει για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα.
Για περισσότερη ενημέρωσή σας δείτε το σχετικό βίντεο.-












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.