Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αθλητικος συλλογος ΜΠΟΥΝΤΟ και ΟXYGEN -Απολογισμός αθλητικής σεζόν 2018-2019

Η αθλητική σεζόν 2018-2019 φτάνει σιγά στο τέλος της και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ένας μικρό απολογισμό των δράσεων του
συλλόγου μας, αν και το βαρύ πρόγραμμα μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε. 
Ξεκινήσαμε λοιπόν στις 27/10/2018 όπου στο αρχηγείο του KYOKUSHIN BUDOKAI Ελλάδος, στην Καλαμπάκα, ο υπεύθυνος διαιτησίας για την Ελλάδα senpai Ιωαννιδης Κών/νος διοργάνωσε μαζί με τον αρχηγό του Ελληνικού BUDOKAI shihan Παπαπούλιο Ιωάννη το σεμινάριο διαιτησίας της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. με σκοπό την εκπαίδευση και πιστοποίηση των διαιτητών-κριτών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Συνέχεια είχε στις 11-11-2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUDOKAI το οποίο έγινε στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου η ομάδα του OXYGEN συμμετείχε με 22 αθλητές και απέσπασε 22 διακρίσεις, αφήνοντας για άλλη μία φορά τις καλύτερες των εντυπώσεων. 
Τη σκυτάλη πήρε στις 24-25-2018 το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KYOKUSHIN BUDOKAI το οποίο έγινε στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ όπου το OXYGEN συμμετείχε με τον αθλητή ΚΕΡΑΜΊΔΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ο οποίος κατέκτησε την Τέταρτη θέση στην κατηγορία -75 κιλών, αλλά και ο προπονητής και υπεύθυνος διαιτησίας για την Ελλάδα senpai Ιωαννιδης Κών/νος προσέφερε τις υπηρεσίες του στο σώμα της διαιτησίας όπου και απέσπασε αρίστη βαθμολογία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης αφού σφύριξε στους τελικούς της διοργάνωσης σαν κεντρικός διαιτητής. 
Συνέχεια είχε το χειμερινό προπονητικό camp στις 25-26-27 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2019 στο Περτούλι όπου ο αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης kancho Pedro Roiz και ο γνωστός σε όλο το κόσμο Ιάπωνας γιατρός και δάσκαλος sensei Takuya Futuanesaku προπονήθηκαν μαζί με τους Έλληνες αθλητές με σκοπό την βελτίωση τους ενόψει των επερχόμενων πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Ακριβώς μία εβδομάδα μετά στις 2-2-2019 το OXYGEN μπήκε στο αεροπλάνο και πήγε στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ όπου πήρε μέρος μαζί με την Εθνική Ελλάδος BUDOKAI στο SPANISH OPEN, όπου ο Κεραμίδης Παναγιώτης κατέκτησε την 3η θέση και ο υπεύθυνος διαιτησίας για την Ελλάδα senpai Ιωαννιδης Κών/νος ανέλαβε τις υποχρεώσεις του ως μέλος του Ευρωπαϊκού Σώματος διαιτησίας. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο διεθνές πρωτάθλημα η εθνική Ελλάδας με 9 αθλητές απέσπασε το απόλυτο με 5 πρώτες θέσεις ,δύο δεύτερες και δύο τρίτες στο Kumite και δύο πρώτες,μία δεύτερη και δύο τρίτες στα kata. 
Στις 3-3-2019 το OXYGEN διοργάνωσε το διασυλλογικό πρωτάθλημα BUDOKAI με μεγάλη επιτυχία όπου απέσπασε άριστες κριτικές από την ομοσπονδία και τον κόσμο αφού δεν υπήρχαν καθυστερήσεις και το χρονοδιάγραμμα κύλησε τέλεια με αποτέλεσμα όλοι να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 
Χωρίς κούραση στις 23-3-2019 δώσαμε βροντερό παρόν μαζί με την εθνική Ελλάδας στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUDOKAI στη Μούρθια της Ισπανίας με ιδιαίτερη τιμή αφού ο Παναγιώτης Κεραμίδης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση ήταν στην αφίσα του πρωταθλήματος. Επίσης τεράστια επιτυχία και για τον υπεύθυνο διαιτησίας senpai Ιωαννίδη Κών/νο όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του στη διαιτησία σαν επικεφαλή τατάμι , αλλά και σφύριξε τους τελικούς όλων των μεγάλων κατηγοριών , 10 στον αριθμό , τις 4 σαν κεντρικός διαιτητής και τις 6 σαν περιφερειακός διαιτητής. 
Στις 14-4-2019 πήγαμε με 4 αθλητές στη Καβάλα στο διεθνές τουρνουά KAVALA CUP όπου κατακτήσαμε 2 ασημένια και 2 χάλκινα κύπελλα. Και πάλι ο senpai Ιωαννίδης Κών/νος προσέφερε τις υπηρεσίες του σαν κεντρικός διαιτητής και βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για τις υπηρεσίες του. 
Στις 21-22-23 Ιουνίου 2019 το OXYGEN πήρε μέρος στο Καλοκαιρινό Προπονητικό camp που διοργανώνει για 7 συνεχόμενη χρονιά η WKB HELLAS κατα τη διάρκεια του οποίου διεξάγoνται και οι εξετάσεις των μαύρων ζωνών,παρουσία του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας kancho Pedro Roiz και του επιτελείου του. Στις εξετάσεις πήρε μέρος ο Παναγιώτης Κεραμίδης, 
για τον βαθμό του shodan sempai όπου και απέσπασε άριστες κριτικές ειδικά στην ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία των 30 kumite, όπου αφού εξετάστηκε στις τεχνικές και στα κάτα για περίπου 4 ώρες, έπρεπε να αντιμετωπίσει τριάντα διαφορετικούς αθλητές σε συνεχόμενες μάχες διάρκειας ενάμιση λεπτού. 
Χωρίς παύση στις 19-20-21 ΙΟΥΛΊΟΥ ο senpai Ιωαννίδης Κών/νος μαζί με τον αρχηγό της Ελλάδας shihan Παπαπούλιο Ιωάννη θα δώσουν το παρών στο Πανευρωπαϊκό Καλοκαιρινό Προπονητικό camp μαύρων ζωνών που θα γίνει στο Los Alcazares στη Μούρθια της Ισπανίας. 

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του συλλόγου senpai Ιωαννίδης Κών/νος παρακολούθησε το πρώτο εξάμηνο του έτους και την σχολή προπονητών Ζίου Ζίτσου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, προσθέτοντας έτσι άλλον ένα τίτλο σπουδών στη καριέρα του, γεγονός που αποδεικνύει την συνεχή εξέλιξη και αναζήτηση σύγχρονου τρόπου παροχής υπηρεσιών στα μέλη του.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.