Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΠΡΕΣΠΑthlon 2019 - The Bear's Trail, 7-8 Σεπτεμβρίου 2019 στις Πρέσπες


Η ΚοινΣΕπ “Eco Tourismo” σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών,  τον ΣΟΧ Φλώρινας και τον ΣΕΟ Φλώρινας διοργανώνουν αγώνες Τριάθλου,
Ολυμπιακής απόστασης, με την ονομασία «ΠΡΕΣΠΑthlon 2019 – The Bear’s Trail» και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στην περιοχή των Πρεσπών, Πισοδερίου και όρους Βαρνούντα.

Ο απόλυτος σεβασμός μας στο φυσικό αυτό περιβάλλον αλλά και η επιθυμία μας για υγιή άθληση, είναι τα κυρίαρχα συνθήματα αυτού του αγώναπου θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή με μοναδική ομορφιά και βαριά ιστορία.

Ο αγώνας αυτός έρχεται να εισάγει μια πρωτοτυπία στην χώρα μας, αφού δεν ακολουθεί την κλασσική κυκλική μορφή αλλά πρόκειται για διάσχιση (point-to-point) όπου η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται σε διαφορετικά σημεία. Για τον λόγο αυτό οι ζώνες αλλαγής θα είναι δύο (2). Τα σκέλη της ποδηλασίας και του τρεξίματος γίνονται εξ ολοκλήρου σε χωμάτινες διαδρομές.

Οι αθλητές θα συμμετέχουν διαδοχικά στην κολύμβηση (1.500μ), στο ορεινό ποδήλατο (40Km) και στο τρέξιμο (10Km).

Οι αθλητές αλλά και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών. Η Διοργάνωση φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και της χώρας.

Η εκκίνηση, με το σκέλος της κολύμβησης,  θα δοθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. στην παραλία Λαιμού στην μεγάλη Πρέσπα. Ακολουθεί η διαδρομή του ορεινού ποδηλάτου με τερματισμό στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το σκέλος του αγώνα δρόμου.
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.prespathlon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.