Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Χορός του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου
2020. Η πολυτελής αίθουσα στο Κτήμα Τριανταφυλλίδη γέμισε με κέφι, τραγούδι και πολύ χορό από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Φλώρινας Κον Βασίλη Γιαννάκη, τον Δήμαρχο Πρεσπών Κον Παναγιώτη Πασχαλίδη, τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας Κον Κώστα Βασιλείου και την καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας κα Σοφία Τάχου - Ηλιάδου.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, που παρευρέθηκαν, τους "Λυγκιστές" Φλώρινας, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Η Παράδοση", την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, τον Σύλλογο Πολυπλάτανου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κέλλης, το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, τον σύλλογο Κρατερού, τον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαϊδας και τον σύλλογο Εμπορίου Εορδαίας. Ακόμη ευχαριστούμε την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Φλώρινας και την Διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης που μας βοήθησαν στην πραγματοποίησή της, το φροντιστήριο “Αριστοτέλειο”, το  Hotel & Spa ΦΑΙΔΩΝ, τη ΒΙΕΜΑΚ Α.Ε, το Mikel coffee, τα Ελαστικά Αναστασίου, τα Ελαστικά Ρασπόπτσης, το Rivo all day café bar, την εταιρεία FINSTRAL – Γεωργίου, την Αλούσης Petrol, το Λογιστικό γραφείο του Κου Πέτρου Σερίδη για την πολυετή προσφορά του, τον Αντιδήμαρχο Κον Νικόλαο Δούμτση για την προσφορά των δώρων των παιδιών που βραβεύθηκαν, καθώς επίσης και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς που ανταποκρίθηκαν απλόχερα στην πρόσκλησή μας.
            Το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη της χορευτικής μας ομάδας για την εξαιρετική εμφάνισή τους και για την εγκάρδια και ακούραστη συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις μας,  καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κ. Χρήστο Κλεισιάρη.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην  ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου που μας ταξίδεψε, με παραδοσιακά τραγούδια, σε όλη την Ελλάδα, την διεύθυνση και το προσωπικό του Κτήματος Τριανταφυλλίδη για την διάθεση της υπέροχης αίθουσας και την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση που μας πρόσφεραν και τα Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν την εκδήλωση.
             Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς, μέλη του συλλόγου και φίλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και διασκεδάσατε μαζί μας με πολύ κέφι  και σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωσή μας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος τίμησε, για την προσφορά τους στο σύλλογό μας, τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου Hotel & Spa ΦΑΙΔΩΝ Κον Παναγιώτη Ιωάννου και την Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Κα Βαλίνα Ρόζα.
Επίσης βραβεύθηκαν τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, Οικονόμου Χρήστος, Ρασπόπτση Παρασκευή, Τσιγκέλης Αλέξανδρος και Δημητρίου Μαγδαληνή που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ειδική αναφορά στον μεγάλο τρικαλινό καλλιτέχνη Βασίλη Τσιτσάνη που κλείνει σήμερα (18 Ιανουαρίου) 34 χρόνια από το θάνατό του. Έγινε ανάγνωση σχετικού κειμένου του ιατρού Νικήτα Κακαβά για την ζωή και προσφορά του Βασίλη Τσιτσάνη. Τέλος παρουσιάστηκαν τραγούδια του μεγάλου αυτού λαϊκού συνθέτη ενώ ταυτόχρονα μέλη του χορευτικού  χόρεψαν τα αντίστοιχα τραγούδια.

Με τμή
το Δ.Σ.του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.