Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Επιστολή- Καταγγελία του προέδρου της Τ.Κ. Ξινού Νερού Δημητρίου Γκιόζη


Η χρονική περίοδος την οποία διανύουμε, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όχι μόνο για εμάς και τις οικογένειες μας, αλλά συνολικότερα για την κοινωνία. Την βαθιά μας ανησυχία εμείς ως Πρόεδροι Κοινοτήτων και ως
συνειδητοποιημένοι αυτοδιοικητικοί άρχοντες την εκφράσαμε, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κρίσης, με τη καταβολή μέρους της πενιχρής μας αντιμισθίας, αποδεικνύοντας και στον πλέον δύσπιστο ότι για μας η ενασχόληση με τα κοινά, σημαίνει προσφορά και ανιδιοτέλεια.
Με θλίψη όμως, κι ενώ καλούμαστε να υπηρετήσουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματα των συνδημοτών μας, μέσα σ’ ένα περιβάλλον αβεβαιότητας, διαπιστώνουμε ότι ορισμένοι αξιωματούχοι της Δημοτικής Αρχής, έχοντας χάσει πλέον κάθε αίσθηση του καθήκοντος της θέσης για την οποίο έχουν ορισθεί, αντί να συνεργάζονται με τους αρμόδιους κάθε Κοινότητας όπως αυτό αρμόζει, προκλητικά απαξιώνουν την ιδιότητα του προέδρου, με μοναδικό κριτήριο, του μη αρεστού, στα σχέδια που στρατεύθηκαν από γνωστό επιχειρηματία να υπηρετήσουν.
 Σε πρόσφατη δράση της Δημοτικής Αρχής για την απολύμανση και τον καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Ξινού Νερού, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Γεώργου Τρύφων, αφού αγνόησε επιδεικτικά τον Πρόεδρο της Κοινότητας, μη ενημερώνοντας τον για την παραπάνω δράση του Δήμου, απευθύνθηκε και συνεργάστηκε με τοπικούς ψηφοφόρους και φίλους του οι οποίοι όλως τυχαίως ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο του γνωστού επιχειρηματία, παρακάμπτοντας έτσι κάθε έννοια ηθικής νομιμότητα και τις στοιχειώδεις αρχές. Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με τη γενικότερη στάση του το τελευταίο διάστημα, εκπληρώνοντας προφανώς την αποστολή που του έχει ανατεθεί από τον γνωστό επιχειρηματία, πότε με ανακοινώσεις και πότε με δημόσιες τοποθετήσεις, αναστατώνει όχι μόνο την ομαλή λειτουργία της Δημοτικής αρχής, αλλά αποκαλύπτει με θρασύτητα την έλλειψη σεβασμού που τρέφει, σε οποιαδήποτε αιρετό θελήσει να υπηρετήσει τον τόπο μας με νομιμότητα και δημοκρατικές διαδικασίες.
Εμείς ως κοινότητα Ξινού-Νερού καλούμε τον Δήμαρχο Αμυνταίου να ελέγξει τον συγκεκριμένο αιρετό, επαναφέροντας τον στην τάξη, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα τις υποχρεώσεις του απέναντι στους Προέδρους των Κοινοτήτων. Ζητώντας το αυτονόητο, προσβλέπουμε σε μια υγιή συνεργασία με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση.

Πρόεδρος ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 
Γκιόζης Δημήτριος

10 σχόλια:

  1. Κύριε Γκιοζη, καταρχήν συγχαρητήρια για την άπταιστη χρήση της γλώσσας μας. Στην συνέχεια διερωταμε προς τι η αντίδραση σας αφού έγινε το ζητούμενο, απολύμανση. Η αντίδραση σας βγάζει στοιχεία συμπλέγματος ωσάν να είστε πολιτικά απομονωμένος. Επιπλέον, όταν αναφέρετε συνέχεια τον «γνωστό επιχειρηματία» δείχνεται αρνητική προαίρεση που δεν επιτρέπεται σε έναν αιρετό. Τέλος, τι σχέση έχει ο «γνωστό επιχειρηματίας» με τις Δημοτικές εργασίες; Δεν αποτελούν ένδειξη σοβαρότητας τα γραφόμενα σας και θα σας συμβούλευα να αλλάξετε συμβούλους που σας εκθέτουν. Στόχος όλων πρέπει να είναι η βελτίωση και συγκρίμενα του πολιτικού επιπέδου. Με εκτίμηση.
    Ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου μου.
    Αλινγνιτιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που ζεις φίλε μου?Δεν γνωρίζεις ότι,οι τρεις αντιδήμαρχοι,αλλά και οι τρεις δημ.συμβουλοι,που δεν είχαν παρουσία, αλλά "μη παρουσία"στο επίμαχο δημοτικο συμβούλιο,είναι οι ελεγχόμενοι και αποδέκτες των εντολών του μεγάλου αφεντικού τους?Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις,αλλά έχεις τους δικούς σου λόγους και κανείς ότι δεν ξέρεις!Εξαλλιυ,πως είναι δυνατόν σε άλλες τοπικές κοινότητες,που πρόσκεινται καθαρά με στο μεγαλο αφεντικό,να φωτογραφίζονται με τους προέδρους και να συνεργάζονται με αυτούς,ενώ σε άλλες όχι?Πως είναι δυνατόν να φωτογραφίζονται με τον Χασο και όχι με τον πρόεδρο του Ξινού Νερου?Είναι ο Χασος τοπικός σύμβουλος,αλλά τρίτος και καταυδρωμενος!Ξέρεις είναι και μέτοχος στην αντιδικη επιχείρηση του μεγάλου αφεντικού!

      Διαγραφή
    2. Ο πρόεδρος του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ δεν έχει ανάγκη μια φωτογραφία για να είναι στα Μεσα. Στα μέσα είναι άλλη για τα μάτια του κόσμου. Αλλά πράγματα κάνει που λίγοι τα ξέρουν και πως βοήθαει με λίγους φίλους για το καλό του χωριού του. Αλλά έχει ακόμα μέχρι το 2023 και πιστεύω να είναι εκεί για το χωριό του.

      Διαγραφή
  2. Εμείς ως κάτοικοι του Ξινού-Νερού, καλούμε τον Δήμαρχο Αμυνταίου να ελέγξει τον πρόεδρο του Ξινού-Νερού και υπενθυμίζοντάς του για τις υποχρεώσεις του χωριού του! Ζητώντας το αυτονόητο σε μία συνεργασία με το χωρίο, με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στον κόσμο του χωριού. Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιό μου!
    Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γραφείο του Δημάρχου το ξέρεις μπορεί να πας να του πεις τη πρόβλημα έχεις με τον πρόεδρο αλλά δεν θα πας γιατί δεν έχεις τα μούτρα ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Το γραφείο του Δημάρχου το ξέρεις μπορεί να πας να του πεις τη πρόβλημα έχεις με τον πρόεδρο αλλά δεν θα πας γιατί δεν έχεις τα μούτρα ευχαριστώ.

      Απάντηση στο παραπάνω σχόλιο:
      Επειδή διάβασα τα παραπάνω που έχουν ειπωθεί, θα ήθελα κι εγώ από την μεριά μου να εκφράσω την γνώμη μου!
      Αρχικά, τα γραφόμενά σου δεν αποτελούν ένδειξη σοβαρότητας αλλά αντιθέτως, αγένειας και μειωμένου νοητικού επιπέδου για να εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο. Λογικά, εσύ που το διατύπωσες αυτό το σχόλιο μάλλον δεν θα γνωρίζεις τον πρόεδρο ως προσωπικότητα (δηλαδή το άτομο αυτό κατέχει μειωμένο διανοητικό και κοινωνικό επίπεδο, υποβαθμισμένος ως άνθρωπος και παραγκωνισμένος από την κοινωνία) γι'αυτό τα λες αυτά!
      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
    3. Από ότι ξέρω ο πρόεδρος του χωριού είναι συνεργασιμος με όλους. Εσύ που λες οι κάτοικοι του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ τους ρώτησες και μιλάς ως κάτοικοι. Η ως ένας που είσαι απέναντί απο τον πρόεδρο? Καλά είναι να ρωτάς να μάθενεις τι κάνει ο πρόεδρος για το χωριό αλλά το μόνο που κάνεις είναι να κάθεσαι στο καναπέ και να κρίνεις. Από έναν ξινονεριτη

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε 9:23, Όταν δαιμονοποιείς τρίτους και εξωθεσμικούς τότε είτε εχεις αποτύχει και ψάχνεις άλλοθι ειτε είσαι κατευθυνόμενος. Επιπλέον δεν είναι όλα για ανακοινώσεις αλλά μπορούν να συνεργαστούν και να επικοί ήσουν μεταξύ τους ο Πρόεδρος , ο Αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος. Επίσης το σχόλιο μου έγκειται στην γνωριμία μου με τον κύριο Γκιοζη ως Ξινονεριτης.
      Επισης είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και οι χαρακτηρισμοί σας δεν συνάδουν προς αυτή την κατεύθυνση.
      ΥΓ. Όπως λέει και ελληνικός λαός, οποίος έχει την μύγα μηγιαζεται.

      Αλιγνιτιστος

      Διαγραφή
  3. Μπράβο σας κύριε Γκιόζη!πρώτον για την σωστή χρήση της γλώσσας-που πολλοί νέοι αδυνατούν-και δεύτερον για την τόλμη σας να καταγγέλετε
    παρόμοιες ενέργειες.Και βέβαια έπρεπε να ενημερωθεί η αρχή του χωριού.Και σίγουρα έπρεπε να ζητηθεί η συμμετοχή του προέδρου της τοπικής κοινότητας.Συνέχισε, έτσι και στο τέλος όλοι θα σε χειροκροτούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχωριανοί μην πειράζετε τον πρόεδρο.
    Το παιδί είναι μια χαρά.
    ΤΟΎΡΙ ΝΤΑ ΣΑ ΝΑ ΠΕΙΗΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.