Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Η απάντηση του προέδρου της «Ιωσηφίδης Ξινό Νερό Α.Ε.» Μάκη Ιωσηφίδη στις καταγγελίες του δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη σχετικά με την διαχείριση της ως άνω εταιρείας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Με βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη ξεκίνησε την χθεσινή του συνέντευξη προς τα τοπικά

ΜΜΕ, ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου και πρόεδρος της εταιρείας «Ιωσηφίδης Ξινό Νερό Α.Ε. κ. Μάκης Ιωσηφίδης, απαντώντας σε κατηγορίες του δημάρχου Αμυνταίου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  της 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Ειδικότερα:

·         Χαρακτήρισε γελοιότητες και ανυπόστατα ψεύδη τα όσα ανέφερε  ο κ. Μπιτάκης σε δύο  συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου.

·         Τον χαρακτήρισε επίσης ως πολιτικό απατεώνα  και  ότι στερείται ήθους και αξιοπρέπειας.

·         Επέρριψε ευθύνες σε συνέταιρο του δημάρχου για την αλλαγή της  στάσης του όσον αφορά στην κατασκευή του νέου εργοστασίου  της «Ιωσηφίδης Ξινό Νερό Α.Ε.»

·         Κατηγόρησε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου  για ανοχή   απέναντι στον μονόλογο του δημάρχου, χωρίς να μπορεί να απαντήσει στις κατηγορίες.

·         Αναφέρθηκε στη νέα εταιρεία, η οποία είναι συνέχεια της «Μαλαματίνας Ξινό Νερό ΑΕ» και ανέφερε ότι η δήμος συμμετέχει με ποσοστό 40% και σε κάθε περίπτωση το ποσοστό του δήμου δεν μπορεί να πέσει κάτω από 23%.

·         Χαρακτήρισε ως  ψευδή  τα οικονομικά στοιχεία της «Ιωσηφίδης Ξινό Νερό ΑΕ» τα οποία ανέφερε ο  κ. Μπιτάκης  στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου  και παρουσίασε την δική του άποψη.

·         Τον κατηγόρησε ότι δεν συμμετέχει  στις συνεδριάσεις του  διοικητικού συμβουλίου της νέας εταιρείας αν και καλείται νόμιμα.

·         Για το ποσό των 600.000 ευρώ τα οποία η εταιρεία «Ιωσηφίδης Ξινό Νερό ΑΕ» δεν έχει καταβάλει στην Μονομετοχική Ξινό Νερό ΟΤΑ ΑΕ, ανέφερε είναι θέμα διακανονισμού, επειδή  η δημοτική επιχείρηση οφείλει στην εταιρεία του 3.100.000ευρώ , ως ποινική ρήτρα, λόγω μη τήρησης των  υποχρεώσεών της, οι οποίες  απορρέουν από το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο εταιρίες.

Για περισσότερη ενημέρωσή σας δείτε και το σχετικό βίντεο.-




3 σχόλια:

  1. Θλιψη,αποστροφη,απογοητευση, και ναυτια,αφηνουν τα αναφερομενα.. Το νοσηρο κλιμα, δυσκολα θα ξεδιαλυνει, για θα καταλαβει ο Δημοτης, το παιχνιδι που παιζεται σε βαρος του..Κι ολ αυτα, σ εναν μικρο, ασημαντο στην ουσια, Δημο..Ο επομενος Δημαρχος,θα πρεπει να καθαρισει,..τη κοπρο του Αυγεια..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..3000100 Ευρωπουλα χρωστα η Δημοτικη επιχειρηση Ξινο Νερο,στον Ιωσηφιδη,κατα τα λεγομενα του...Ειμαστε γυρω στους 16000 Δημοτες,καντε εσεις τη διαιρεση,απο ποσα μας πεφτουν, να πληρωσουμε να ξεχρεωθουμε,γιατι εγω ειμαι σκραπας στα μαθηματικα..Κι εχουμε και κεινο το εθνικο χρεος..387 δισεκατομυρια Ευρω, για πληρωμη,πανω απ το κεφαλι μας..Δεν μας βλεπω να τη βγαζουμε καθαρη,κι οι φυλακες, ειναι κι αυτες γεματες..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Εγω μονο μια δυνατη λυση στο αδιεξοδο που προεκυψε βλεπω,για να γλιτωσουμε ολοι μας το χρεος,των..πετσινων 3000100 ευρω, που χρωσταμε στο Μακη..Με τροπολογια του φιλου του Αδωνη,να προστεθει αυτο στα 387 δισ.ευρω ,και να γλιτωσουμε απ τον ασφυκτικο βραχνα του χρεους, και το φοβο του χωροφυλακα..Δεν συμφωνειτε κι εσεις;;;Κι ετσι ανοιγει ο δρομος για..Δημαρχειο,Βουλη,Ευρωβουλη,Προεδρικο,η οπου αλλου προκυψει..για μενα εννοω,μη παει, αλλου ο πονηρουλης νους σας..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.