Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Ευχές - πρόσκληση για συμμετοχή στις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ από τον Στυλιανό Δ. Μαυρίδη

 

Χριστός Ανέστη!

Είθε το Θείο Φως να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα!

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω

στις διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ της Κυριακής 8ης Μαΐου, για την ανάδειξη νέων οργάνων Νομαρχιακών Οργανώσεων (Ν.Ο.) και Τοπικών Οργανώσεων (Τ.Ο.), την εκλογή αντιπροσώπων για το 3ο  Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγή – ΠΑΣΟΚ και την επιλογή του ονόματος της Παράταξης.

 Η ψηφοφορία για την εκλογή των συνέδρων και την ανάδειξη των νέων οργάνων στις Ν.Ο. και Τ.Ο. (Νομαρχιακές Επιτροπές, Ν.Ε., και συντονιστικές επιτροπές, Σ.Ε., αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρες 07:00 – 19:00. Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά, μέσω φόρμας στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με email που θα αποστέλλεται στο: ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4/5/2022 και ώρα 14:00. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη πιστή στις αρχές και στις αξίες της προχωρά ενεργά τη διαδικασία ανανέωσης και αποκατάστασης της σχέσης της με την κοινωνία.

Η συμμετοχή είναι απαραίτητο στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας της παράταξης και τελικά της ίδιας της δημοκρατίας. Με την ανωτέρω διαδικασία δίνεται έμπρακτα η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους συμπολίτες μας, προκειμένου να επιλέξουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται ή ακόμα περισσότερο, να διεκδικήσουν οι ίδιοι τη συμμετοχή τους στα νέα όργανα και σε κάθε περίπτωση να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα.

Η δύναμη είναι στα χέρια σας!

Χρόνια πολλά με υγεία για όλους!

Στυλιανός Δ. Μαυρίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ

Πολιτευτής ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. ..Καημενο παλιο ΠΑΣΟΚ,στις διακυρρηξεις τους,παντα τα στελεχη του,αρχιζαν το λογο τους, με..το συντροφοι και συντροφισσες..Τωρα.θυμιζουν,.θεοσεβουμενους,προς κατηχητοπουλα..αντε και .''.καλο παραδεισο''.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.