Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των πολιούχων του Αμυνταίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (ΦΩΤΟ)

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και Μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της
ιστορικής και ηρωικής Πόλεως  Αμυνταίου.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2022, ώρα 19:00μ.μ, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Δισαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και η Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά (Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), και συγχοροστατούντος του Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, ώρα 07:30-10:30μ.μ, τελέστηκαν ο Εόρτιος Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά (Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Την Ιερά Πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους πλειάδα κληρικών από την Μητροπολίτικη Περιφέρεια Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και εκπρόσωποι των Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, των Φορέων και των Συλλόγων.





































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.