Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Αμυνταίου: Υπογράφηκαν οι άδειες μεταξύ του Επιμελητηρίου Φλώρινας και των μηχανικών που μετέχουν στο έργο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 

Υπογράφηκαν σήμερα, 11 Αυγούστου 2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, οι άδειες για το ανοιχτό Κέντρο

Εμπορίου Αμυνταίου, μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη και των εννέα μηχανικών που μετέχουν στο έργο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του   ο αντιδήμαρχος  Αμυνταίου κ. Μπερμπερίδης, ευχρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες,  ενώ στη συνέχεια ο κ. Σαπαλίδης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, για το Αμύνταιο και την περιοχή γενικότερα. Σημείωσε πως το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 60 κέντρων πανελλαδικά, ενώ βρίσκεται στα 10 κέντρα που κινούνται με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα. Σημείωσε επίσης πως μετά από αυτό έργο αυτό το Αμύνταιο αλλάξει. Τόνισε  ότι όχι μόνο θα δυναμώσει την εσωτερική εμπορική κίνηση, αλλά στόχος είναι να δημιουργήσει συνθήκες επισκεψιμότητας και από άλλες γειτονικές χώρες.

Τέλος τόνισε ότι έργο θα στοιχίσει 1.150.000 ευρώ, είναι 100% χρηματοδοτούμενο, βρίσκεται στη  δεύτερη φάση του και πιστεύει πως μέσα στο έτος 2023 θα δοθεί στη τοπική κοινωνία.

Δείτε και το σχετικό βίντεο.-














1 σχόλιο:

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.