Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

 

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης με τον τίτλο "Τουρισμός: Εκπαίδευση, απασχόληση και σημαντικές προοπτικές για την τοπική οικονομία"

διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Φλώρινας.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών και των κατοίκων για τα ισχύοντα και τα νέα δεδομένα του κλάδου του τουρισμού, αλλά και η ενημέρωση μαθητών και φοιτητών για το εύρος των επαγγελματικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Εισηγητές ήταν ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας  - Επιστημονικός Διευθυντής EMPLOY EDU, ο κ. Γιάννης Αναστασιάδης, Περιφερειολόγος MSc – Σύμβουλος Ανάπτυξης και ο κ. Στράτος Βασιλόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών.

Την ημερίδα συντόνισε ο Προϊστάμενος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας κ. Θανάσης Κάτης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη απηύθυνε η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Φουδούλη.









3 σχόλια:

  1. Η αδεια αιθουσα,μιας ενδιαφερουσας εκδηλωσης,σε μια πολη της επαρχιας...σηματοδοτει κραυγαλεα!!!!..Αποκοινωνικοποιηση,ιδιωτευση,απουσια ενδιαφεροντος για τα κοινα,αποστασιοποιηση,η Ελληνικη κονωνια,κλειστηκε στο καβουκι της...Δυτικοποιηση,(δουλεια σπιτι,για οσους εχουν δουλεια)με εισοδημα και συνθηκες, βαλκανιες,για τους πλειστους..Αγωνια για το χειροτερο αυριο,πιεση ασφυκτικη,στα οικονομικα,δυσθυμια,απαισιοδοξια,σχετικη αγωνια,για καποιο ''μπαμ'',απ τη Τουρκια,συνεχης..βομβαρδισμος με απαισια η απιστευτα νεα(..παιδοβιαστες,παιδολαγνοι, μαστροποι,εκμεταλευτες/κορακια ,και συναμα..βουλευτες,γυναικοκτονοι,παροχοι ενεργειας,που καθοριζουν οι ιδιοι τα κερδη τους,σπασμενες πορτες,απ τον νομο(!!!!!) αξημερωτα,για κατασχεση σπιτιου μιας χαμηλοσυνταξιουχου,για ενα μικρο χρεος!!!!!Τι να πρωτοθαυμασει,και ν αναφερει κανεις;;;;Εχει κλεστει ο κοσμος στο..καβουκι του,σαν να φοβαται ..βομβαρδισμο, απ τη(κακια)Ρωσια!!!!Φυσικα και καποιοι..ζουνε τη ζωαρα τους..(Αλλα,και στη κατοχη ,δουλευαν τα..μπουζουκτσηδικα,τα καμπαρε,τα καζινο..(για τους ..μαυραγοριτες,και τα..κορακια)
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..Απο λαθους μου και συγνωμη,εβαλα αλλη υπογραφη,σ ενα δικο μου σχολιο..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. ..Τρεις λαλουν και δυο χορευουν!!!Δεν ειναι σημαδιακο,οτι σε μια σημαντικη εκδηλωση για τον τουρισμο,την απασχοληση,παραβρισκονται..τρεις κι ο κουκος;;;Κλεισμενος στα σπιτια του ο κοσμος,αποστασιοποιημενος,απογοητευμενος,με σοβαρα προβληματα καθημερινοτητας,με καθημερινες εκπληξεις σε ανηκουστες ειδησεις(παιδοβιαστες,παδολαγνοι,προαγωγοι,βιτσιοζοι,γυναικοκτονοι,κορακια αρπακτικα,δανειοληπτων,και παραλληλα,βουλευτες(!!!!!),κομπιναδοροι,ημετεροι,αρπακτικα, των οικονομικων προγραμματων της πολιτειας,ιδρυματα,θαυμαστα μεχρι προτινος(κιβωτος του κοσμου),που καταγγελονται,για γιαφκες,συμμοριτων,παρακολουθησεις,των παντων και παντος(!!!!!),Πεντε αορατοι,παροχοι ενεργειας,κανονιζουν τις τιμες και τα υπερογκα κερδη τους!!!!ποσα,μα ποσα ν αντεξει ο ανθρωπακος,που τρεμει το σημερα, και περισοτερο το αυριο;;;;Ναιαιαι,αλλα τα κεντρα ειναι γεματα γλεντζεδες!!!..Και στη πεινα της κατοχης,τα μπουζουκτσιδικα,τα καμπαρε,τα καζινο,ειχαν γλεντοκοπους..(τους αξιοτιμους..μαυραγοριτες)Γι αυτο,και λογω..απενταριας κλειδαμπαρωνεται απο νωρις στο σπιτι του,με χιλιες μυριες εγνοιες, στη γκλαβα του,και δεν τρεχει,ν ακουσει κατι ενδιαφερον,ακομα κι οταν ειναι,,τζαμπα!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.