Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Αμύνταιο: Εκδήλωση του ΚΚΕ για τις Εκλογές - Ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

 

Η ΚΟΒ Αμυνταίου διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου «Για τις πολιτικές εξελίξεις και

τις μάχες των εκλογών» την Πέμπτη 20/4/23.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Γεωργακόπουλος Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι «είναι η στιγμή που μπορεί να γίνει από όλους το βήμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη. Μετά τις εκλογές είναι προδιαγεγραμμένη η αντιλαϊκή πορεία που θα ακολουθηθεί από την κυβέρνηση οποιασδήποτε σύνθεσης. Τέλος τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δείξει ανοχή ή στήριξη στην επόμενη από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνησης».

Στην εκδήλωση έκανε παρέμβαση ο Κυριάκος Ελευθεριάδης δημοτικός σύμβουλος Αμυνταίου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αμυνταίου. Ο Κυριάκος Ελευθεριάδης είναι γεννημένος το 1987. Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Αμύνταιο. Στην ομιλία του τόνισε «την ανάγκη για συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες και ανέδειξε το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης ως μηχανισμού του αστικού κράτους»

Επίσης παρέμβαση έκανε η Μαρία Βογιατζή υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Π.Ε. Φλώρινας η οποία στην ομιλία της τόνισε ότι «σωτήρες δεν υπάρχουν! Τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν όσο πιο αδύναμα γίνεται, για να είναι πιο δυνατός ο λαός. Γι αυτό η λαϊκή ψήφος σε όλες τις εκλογικές μάχες πρέπει να σημαδέψει σωστά, όχι ψάχνοντας τις διαφορές τους αλλά κάνοντας την διαφορά με πιο δυνατό ΚΚΕ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ».

 

Πτολεμαΐδα 21.4.2023







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.