Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Έπεσε στο κενό η ανώνυμη καταγγελία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας για την ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού της δημοτικής επιχείρησης Ξινό Νερό

 

Στη συνεδρίαση της 8ης Νοεμβρίου 2023, του Περιφερειακού Συμβουλίου  Δυτικής Μακεδονίας συζητήθηκε ανώνυμη καταγγελία, όπως αποδείχθηκε, περί

ακαταλληλότητας δήθεν  του φυσικού  μεταλλικού νερού, το οποίο χρησιμοποιεί η  δημοτική επιχείρηση “Ξινό Νερό” για τα παραγόμενα προϊόντα της.

Πιο συγκεκριμένα,όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριος Βόσδου,  έλαβε  email, από κάποιον Ευλάμπιο Τσακαρίδη - με κοινοποίηση  σε 25 ακόμη  φορείς  του δημοσίου, μεταξύ των οποίων και το Υπουργείο Υγείας - σχετικά με την καταλληλότητα του φυσικού μεταλλικού νερού. Ανέφερε ότι τα στοιχεία  του καταγγέλοντα  δεν μπόρεσαν να ταυτοποιηθούν.

Ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης , ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση,  διέψευσε τα ανωνύμως  καταγγελλόμενα περί δήθεν ακαταλληλότητας του φυσικού μεταλλικού νερού και  απέδωσε την ανώνυμη καταγγελία σε ιδιωτικά συμφέροντα. Δήλωσε πως η δημοτική επιχείρηση  δεν έχει πρόβλημα με τους ελέγχους και πως κατέθεσε αγωγή στην Εισαγγελία κατά αγνώστου, για τις αστήρικτες κατηγορίες. 

Γεγονός πάντως είναι πως τα ιδιωτικά συμφέροντα που επικαλέστηκε ο  δήμαρχος Αμυνταίου δεν πρόκειται να αποκτήσουν τον έλεγχο της δημοτικής επιχείρησης “Ξινό Νερό”, αφού και ο νέος δήμαρχος Αμυνταίου κ. Γιάννης Λιάσης, έχει δηλώσει πως  η εταιρεία θα παραμείνει ως μονομετοχική.

Δείτε τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθε,ί από το χρονικό σημείο 01:13.03 και μετά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.