Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεδρίασε χθες, 16 Σεπτεμβρίου 2024, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ομαλά  και με γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώθηκε χθες, 16 Σεπτεμβρίου, η συζήτηση στην 26η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου.

Αιτία η μετάβαση του δημάρχου κ. Γιάννη Λιάση, στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου συζητήθηκαν δύο θέματα* που αφορούν και  το Αμύνταιο, καθώς και ο εσπερινός που πραγματοποιήθηκε χθες λίγο αργότερα, με τη ευκαιρία της σημερινής εορτής  Σοφίας , Πίστεως , Ελπίδας και Αγάπης, στο ομώνυμο  εκκλησάκι της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος.

 Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση στο βίντεο που ακολουθεί.-


*Κατάθεση Αίτησης Ακυρώσεως  στο ΣτΕ,  του δημοσιευθέντος  σε ΦΕΚ Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου, λόγω αποκλεισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη Διαβούλευση για την κατάρτιση του,  με απώτερο στόχο την εκ των υστέρων νομιμοποίηση των ΑΠΕ στα Ορυχεία και τη Δυτική Μακεδονία.

και  γνωμοδότηση για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο (ΕΧΠ) για τον Τουρισμό και τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.