Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Ειρηναίο (ΦΩΤΟ)

 

Την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Ειρηναίος, τέλεσε τον αγιασμό για την

έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025 στα Γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, μετά από πρόκληση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά, και του Αναπληρωτή Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ζαχαρία Τόνα.

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ. Ειρηναίος, ο οποίος έγινε δεκτός με πολύ ενθουσιασμό από όλους, αφού τέλεσε τον αγιασμό, απηύθυνε εγκάρδιο πατρικό λόγο προς τα στελέχη και τους εργαζόμενους των δύο Διευθύνσεων, υπογραμμίζοντας τη σημασία της Εκπαίδευσης για την ευημερία της κοινωνίας και των ανθρώπων και κατέστησε σαφές για άλλη μια φορά ότι το ενδιαφέρον του για την παιδεία και τη νέα γενιά είναι έντονο και διαρκές.

 

Στη διάρκεια του εκτενούς και εποικοδομητικού διαλόγου, που διημείφθη μεταξύ μας στη συνέχεια, ο κ. Ειρηναίος, ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καθώς και για τα ποικίλα θέματα που απασχολούν μαθητές και εκπαιδευτικούς της περιοχής μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο, κ. Ειρηναίο, για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε, για τις φωτεινές σκέψεις που μας κατέθεσε στη διάρκεια της επίσκεψής του στα Γραφεία μας και για την συναισθηματική θέρμη και τον δημιουργικό ενθουσιασμό του, που αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Ο αγιασμός και η επικοινωνία αυτή έλαβε μια διάσταση ουσιαστικής επικοινωνίας και πνευματικής ανατροφοδότησης, η οποία μας εμψύχωσε για το πολυδιάστατο έργο μας στην εκπαίδευση.

 

Προσβλέποντας και στη συνέχεια αυτής της αγαστής και ειλικρινούς συνεργασίας, του ευχόμαστε από καρδιάς να έχει μακροημέρευση, πλούσια πνευματική και κοινωνική προσφορά στην Ι. Μητρόπολή μας και πολλές ευλογημένες δράσεις για το καλό των συνανθρώπων μας.

 

Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι καρποφόρα, δημιουργική και χαρούμενη για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μας μονάδων και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και για τους γονείς, που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μας στο μεγάλο ταξίδι της παιδείας και της μόρφωσης των παιδιών μας! Καλή σχολική χρονιά!

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.