Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νίκη της ομάδας Παγκορασίδων χάντμπολ του Φιλώτα Μ.Π.Σ. και ήττα της ομάδας των παμπαίδων



ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
          Νίκη στην 2η αγωνιστική για την ομάδα των παγκορασίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ. επί του Ε.Σ Αμύντα Αμυνταίου με σκορ 18-7 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

          Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Φιλώτα πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ με τους τυπικά φιλοξενούμενους να βάζουν μόλις ένα γκολ σε όλο το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού με τον Φιλώτα Μ.Π.Σ. να διατηρεί σταθερά μια διαφορά +8 και με τον Αμύντα να προσπαθεί να βρει ανεπιτυχώς κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι χωρίς καμία ιδιαίτερη ανατροπή η διαιτητής του αγώνα Κοτζαφύλλιου Α. από την Πτολ/δα σφύριξε την λήξη με σκορ 18-7. Πάντως αν και νικήτρια, η λήξη του αγώνα βρήκε προβληματισμένη την ομάδα του Φιλώτα για την ομολογουμένως αναιμική της εμφάνιση στην επίθεση.
          Καλύτερες παίχτριες από την ομάδα του Φιλώτα αναδείχθηκαν οι Χατζηιωάννου Χ. με 5 γκολ και η Τετεδάκη Χ. η οποία κυριολεκτικά «κατέβασε ρολά» στο τέρμα της.
          Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την 2η συνεχόμενη νίκη τους και τις συμβουλεύει να είναι πιο συγκεντρωμένες και εστιασμένες, για να πετύχουν καλύτερες εμφανίσεις απέναντι σε ποιο δύσκολες ομάδες.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Κιοσέ Δ. (3), Ελευθερίου Μ., Ζαρογιάννη Ζ., Τετεδάκη Χ. (ΤΦ), Στρατάκη Ε. (2), Τραγαράκη Ε. (3), Κιοσέ Μ. (2), Φουδούλη Τ. (3), Χατζηιωάννου Χ. (5), Δούμκου Ο. (ΤΦ), Οκλαλιώτη Χ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
          Ήττα στην 2η αγωνιστική για την ομάδα των παμπαίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ από την αντίστοιχη του Φ.Σ Αρίων με σκορ 16-44 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε η διαφορά κλάσης των δύο αντιπάλων, με τον πολύ πιο έμπειρο Αρίωνα να κυριαρχεί στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Αν και η γηπεδούχος κατέβαλε αρκετές προσπάθειες για την ανατροπή της εικόνας, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να επηρεάζονται καθόλου και απτόητοι συνέχισαν στον ρυθμό τους διαμορφώνοντας το τελικό 16-44.
Καλύτεροι παίχτες από την ομάδα του Φιλώτα αναδείχθηκαν οι Ζαρογιάννης Ι. με 7 γκολ και ο Κιοσές Δ. με 5 γκολ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η αποβολή του τερματοφύλακα του Φιλώτα Παπαδόπουλου Π. με απευθείας κόκκινη για αντικανονική έξοδο από το τέρμα - επικίνδυνο παιχνίδι καθώς και ο τραυματισμός στο χέρι του παίχτη του Αρίωνα Μουλάκη Κ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Κοτζαφύλλιου Α. από την Πτολεμαΐδα.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει την νικήτρια ομάδα του Αρίωνα και ελπίζει οι νεαροί αθλητές του να ευχαριστήθηκαν την εμπειρία της συμμετοχής. Τους προτρέπει δε να μην απογοητευτούν στο ξεκίνημα τους και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν χρήσιμες για το μέλλον εμπειρίες.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ. : ( Κιοσές Μ.) Παπαδόπουλος Π. (ΤΦ), Κιοσές Δ. (5), Τουζταρής Κ., Καράς Δ. (1), Τανίδης Τ., Ζαρογιάννης Ι. (7), Ράντογλου Σ. (1), Μπεκιάρης Γ., Μουταφίδης Μ., Καλομηνίδης Δ. (2).

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
          Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν για φέτος τα μίνι κορίτσια του Φιλώτα Μ.Π.Σ. επί του Ε.Σ Αμύντα Αμυνταίου με σκορ 17-13 στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής που έγινε στο ΔΑΚ Αμυνταίου την Κυριακή.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, με τις μικρές αθλήτριες του Φιλώτα να κλέβουν από την αρχή την παράσταση δείχνοντας μια σαφώς πιο βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην Καστοριά. Από την αρχή η αμυντική διάταξη man to man απέδωσε καρπούς, με τις νεαρές αθλήτριες να διπλασιάζουν τα τέρματα τους και το ημίχρονο να τις βρίσκει με σκορ 12-6. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη δημιουργώντας εκπληκτικές φάσεις και με την Οκλαλιώτη Χ. να εκτελεί υποδειγματικά δυναμικά και προσποιήσεις και την Δούμκου Ο. στο τέρμα να μην αφήνει τίποτα να περνάει. Έτσι χωρίς πολλά απρόοπτα η Κοτζαφύλλιου Α. από την Πτολεμαΐδα σφύριξε την λήξη με σκορ 17-13.
Καλύτερες παίχτριες του αγώνα από τον Φιλώτα Μ.Π.Σ. ήταν η Γκώγκου Π. με 7 γκολ και η Κιοσέ Κ. με 4 γκολ.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ. – Τσουτσουλάκη Σ.) Γκώγκου Π. (7), Πουρπούρογλου Α. (1), Ανδρεάδου Χ. (1), Κιοσέ Κ. (4), Ζαρογιάννη Β., Βογλίδου Μ., Δούμκου Ο. (ΤΦ), Αμπατζίδου Κ., Κατσουπάκη Α. (1), Πατμάνογλου Ε., Ρόμπε Ε., Νικολάου Μ., Αρκουδοπούλου Σ., Γωνιάτη Χ., Λιάκου Δ., Κυριακίδου Σ., Πουλεκάκη Σ., Πετσοπούλου Σ., Οκλαλιώτη Χ., Μωυσιάδου Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.