Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Λαϊκή συνέλευση στην Τ.Κ. Κέλλη του δήμου Αμυνταίου



Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Γιώσκου,
του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Λιάση, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αθανάσιου Τάσκα και πολλών κατοίκων της Κέλλης.
Στη Λαϊκή Συνέλευση εκτός από τα θέματα της Τοπικής Κοινότητας συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα που αφορούν το Δήμο Αμυνταίου. Όπως ήταν φυσιολογικό έμφαση δόθηκε στην επίλυση του προβλήματος ύδρευσης του χωριού με την υλοποίηση του έργου που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, ενώ  Δήμαρχος ανέφερε ότι εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης του χωριού, έτσι ώστε να μην αντιμετωπιστεί ξανά πρόβλημα ύδρευσης στην Κέλλη.
Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Αθανάσιος Τάσκας αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε χαρακτηριστικά ότι επειδή δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα «όπλο μας είναι η αγάπη για τον τόπο».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα του χωριού και τις ενέργειες που έχει κάνει και προτίθεται να κάνει ο Δήμος για την επίλυσή τους, ενώ ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.