Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πρόσληψη πέντε Γυμναστών ΠΕ – Φυσικής Αγωγής από τον Δήμο Αμυνταίου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου, ύστερα από 
α) Την αριθ. 19/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου 
β) Την αριθ. ΑΠ: ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/29520/532/22/1/13-11-2014 κοινή
απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, των Υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αναπληρωτή Οικονομικών, με την οποία εγκρίθηκε η απασχόληση πέντε (5) ατόμων ειδικότητας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με ωριαία αντιμισθία, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες και γ) Την αριθ. ΑΠ:ΥΠΠΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ /321793/1788/92/36/11-12-2014 έγκριση Γενικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ περιόδου 2014- 2015 του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Σχεδιασμού, Παρακολούθησης και Ελέγχου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους:

 1) Αθλητισμός και Γυναίκα, τμήματα έξι (6)
 2) Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, τμήματα τέσσερα (4)
3) Παιδί και Αθλητισμός, τμήματα τέσσερα (4)

 Προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις:

α) Τρεις (3) γυμναστές/στριες με ειδικότητα πτυχίου ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ (Γυμναστική, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χειροσφαίριση, Πετοσφαίριση) για υλοποίηση των προγραμμάτων «Άσκηση στην Εφηβική ηλικία» και «Παιδί και Αθλητισμός».
 β) Δύο (2) γυμναστές –στριες με ειδικότητα ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ για υλοποίηση των προγραμμάτων «’Άθληση και Γυναίκα».

 Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

 1) Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 21 έως 65 ετών
2) Να έχουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ημεδαπής ή ισότιμο αλλοδαπής σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
3) Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κλπ).

Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ. ----------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Γρ. Νικολαϊδη 2 Τ.Κ: 53200 ΑΜΥΝΤΑΙΟ Πληροφορίες: Μπούτσης Παναγιώτης Τηλέφωνο: 2386350165 Φαξ: 2386350165 - 2386350133 Email: mpoutsispa@amyntaio.gr
 2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
3) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
4) Επικυρωμένη φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
5) Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
 6) Βεβαίωση Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
7) Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (www, amyntaio.gr) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Αθλητισμού, Δήμου Αμυνταίου, Γρηγορίου Νικολαϊδη 2, 4Ος Όροφος - 532 00 Αμύνταιο, υπόψη κ. Μπούτση Παναγιώτη (τηλ. 2386350165). Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή την ανάρτησή της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, όπου θα πρέπει να δηλώνουν:
1) Εάν και σε ποια προγράμματα και σε ποιο Δήμο ή άλλο φορέα εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο.
2) Σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν κατά σειρά προτεραιότητας (μέχρι τρείς). Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν γίνονται δεκτές. Οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν αίτηση θα δηλώσουν υποχρεωτικά σε ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρονται να απασχοληθούν. Οι προσληφθέντες καθηγητές Φυσικής Αγωγής είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους όρους και κανονισμούς της σύμβασης καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι του Ν.Π.Δ.Δ. όσο αφορά στην κάλυψη ωρών, το είδος των προγραμμάτων που θα τους ανατεθούν παρέχοντας στο Ν.Π.Δ.Δ. το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα μοριοδότησης σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν το ωρολόγιο πρόγραμμα.
Δ. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
 Η ανακοίνωση θα δημοσιευθεί σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες του Νομού Φλώρινας και θα αναρτηθεί ολόκληρη στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Αμυνταίου, στα ΚΕΠ του Δήμου Αμυνταίου και στο site του Δήμου Αμυνταίου (www.amyntaio.gr).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.