Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Έναρξη κατασκευής έργου παροχών και δικτύων τηλεθέρμανσης από την ΔΕΤΕΠΑ

Η ΔΕΤΕΠΑ από τις αρχές του τρέχοντος έτους, αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρόσφατης μεγάλης επέκτασης των Δικτύων και Εγκαταστάσεων που χρηματοδοτήθηκε μέσω του
ΕΣΠΑ, συνολικού κόστους περίπου 6,5 εκ € προ ΦΠΑ, ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες σχεδιασμού επέκτασης του Δικτύου της τηλεθέρμανσης και κατασκευής νέων παροχών καταναλωτών σε οικίες που δεν συμπεριελήφθησαν στην τελευταία επέκταση, όπου αυτό ήταν εφικτό.
Η ΔΕΤΕΠΑ είχε δεσμευτεί ότι σε όσους δημότες δεν κατέστη εφικτή η επέκταση της τηλεθέρμανσης στις οικίες τους κατά την τελευταία επέκταση του 2014-2015, θα κατασκευάσει ΑΜΕΣΑ η επιχείρηση από ιδίους πόρους τα απαραίτητα έργα, ούτως ώστε να μην υπολείπονται χρονικά σε σχέση τους συνδημότες μας που έλαβαν Τηλεθέρμανση με την πρόσφατη επέκταση.
Προς τον σκοπό αυτό λοιπόν από τις αρχές του έτους ξεκίνησε η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος για τη σύνδεση με την τηλεθέρμανση από τους Δημότες, εν συνεχεία η ΔΕΤΕΠΑ εκπόνησε τις απαραίτητες μελέτες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, και πλέον υπάρχει πλήρη ετοιμότητα δημοπράτησης του έργου.
Το εν’ λόγω έργο λοιπόν περιλαμβάνει την κατασκευή 60 περίπου νέων παροχών και την επέκταση του δικτύου της Τηλεθέρμανσης σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές των 3 οικισμών Αμυνταίου – Φιλώτα και Λεβαίας π/υ 1.094.300€ με το ΦΠΑ. Το μεγαλύτερο τμήμα των 3 οικισμών έχει λάβει Τηλεθέρμανση με την πρόσφατη επέκταση, και ως εκ’ τούτου τα εναπομείναντα ασύνδετα σπίτια βρίσκονται σε περιοχές αρκετά απομακρυσμένες από το κέντρο, και αραιοκατοικημένες.  
Η δημοπρασία του έργου θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο και αμέσως μετά αναμένεται η έναρξη κατασκευής του έργου, με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης περίπου 10 μηνών.
Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας για τη στήριξή τους στο έργο της ΔΕΤΕΠΑ και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή φθηνής και καθαρής θέρμανσης προς τους κατοίκους μας.-
                          

                                                                              ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.