Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Απολυμάνσεις σε Τοπικές Κοινότητες Δήμου Αμυνταίου (ΦΩΤΟ)


Ο Δήμος Αμυνταίου με πλήρη συναίσθηση  της σοβαρότητας της κατάστασης και σε συνεχή διαδικασία ενημέρωσης με όλους τους Επιστημονικούς και Διοικητικούς Φορείς του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα προτεινόμενα
μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.
Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων και αφού πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε όλα τα Δημοτικά Κτίρια που συναλλάσσονται οι Δημότες, στα γραφεία όπου στεγάζονται Δημοτικές Υπηρεσίες, καθώς και εξωτερικών χώρων συχνής χρήσης στο Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αμυνταίου σήμερα 03/04/2020 προχώρησε σε απολυμάνσεις σε τοπικά διαμερίσματα οι οποίες και θα συνεχιστούν.
Οι εργασίες απολύμανσης θα επαναλαμβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες που διαρκώς καταγράφονται και αξιολογούνται.
Τονίζεται δε, ότι  για την απολύμανση χρησιμοποιούνται υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα και καθ' υπόδειξίν του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Υπεύθυνος των απολυμάνσεων είναι ο Αντιδήμαρχος Γεώργου Τρύφωνας. 



  Γραφείο Τύπου
                                                                      Δημάρχου Αμυνταίου











1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΡΟΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΟΓΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΥΧΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΨΕΙΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.